سلام، من امیرعلی پیروزبخش هستم و شما درحال خواندن خبرنامهی دکلانشور هستید ، اگر اولینبار هست که این خبرنامه بهدستتون میرسه حتما براتون کلی سوال پیشاومده، پس پیشنهاد میکنم قبل از هرچیز اول سری به اینجا بزنید.
و اما در این قسمت از دکلانشور با سارا احمدیه همصحبت شدم، سارا در ایران ادبیات خونده و از وقتی به کانادا مهاجرت کرده خودش رو حسابی درگیر تياتر و موسیقی کرده، در طول گفتوگو از تجربیاتش در ایران و خارج از ایران برامون گفته و فهمیدیم که عکاسی کجای این معادلهی پیچیده قرار داره، اگر از گوش دادن به صدا و آهنگهاش لذت بردید، اینجا میتونید بقیهی اونها رو هم بشنوید و بیشتر لذت ببرید.
اصل مطلب
سارا به همراهی برادرش نیما و دوستشون سیاوش در سال ۲۰۱۶ در قالب گروهی به اسم Rhythm&Vibes فعالیتشون رو جدیتر ادامهدادند و آهنگ پناه من باش رو در سال ۲۰۱۹ منتشر کردند، عکس زیر رو هم من از یکی از اجراهاشون در همون سال و دقیقا قبل از شروع همهگیری کووید-۱۹ در تورنتو گرفتم.
پناه من باش و بقیه آهنگهایی که در این قسمت خواهید شنید:
اجرای آکوستیک قطعه غریبه
اوآخاکا (Oaxaca) شهری در جنوب مکزیک (ویکیپدیا)
قبل از ضبط هر قسمت دکلانشور از مهمون اون قسمت خواهش میکنم که یکی از عکسهایی که خودشون گرفتن و خیلی دوسش دارن رو برام بفرستن که به عنوان پوستر اون قسمت ازش استفاده کنم و سارا برای من این عکس رو از سفرش به مکزیک فرستاد.
متاسفانه اطلاعات ویکیپدیای فارسی این شهر اصلا کافی نیست ولی اگر کنکجاو شدین که بیشتر دربارهی این شهر رنگارنگ بدونید صفحهی انگلیسی این شهر در ویکیپدیا میتونه شروع خوبی باشه (لینک).




۲۴فریم، آخرین فیلم عباس کیارستمی
وقتی از سارا خواستم که بهترین عکسی که تا به حال دیده رو برامون توصیف کنه ، او این عکس از عباس کیارستمی (ویکیپدیا) رو انتخاب کرد، عکسی از بین ۲۴قابی که عباس کیارستمی انتخاب کرده بود تا در آخرین فیلمش از اون استفاده کنه.
عکسی که من رو به یاد بقیه آثار عباسکیارستمی با محوریت درخت انداخت، نمیدونم با چیدمان هفتچنار در خانهی هنرمندان تهران آشنا هستید یا نه ولی از اونجایی که در قسمت اول دکلانشور هم در بارهی ساسانتوکلیفارسانی حرف زدیم، گفتم شاید براتون جالب باشه بدونید که عكاسی اثر «هفت چنار» عباس كیارستمی، بر عهده ساسان توكلی بوده، که در این مقالهی کوتاه میتونید خاطرهی نصب «هفت چنار» عباس کیارستمی در خانه هنرمندان رو بخونید.
ساسان توکلی ابتدا با دوربین دیجیتال از دورتا دور درختان، فریمهای متعددی عكس تهیه كرد. سپس این فریمها را در كامپیوتر، به صورت مسطح درآوردند و چاپ كردند. آسمان این چیدمان عکسی است كه روی پلگسی گلاس چاپ شده و با مهتابیهای زیر آن نورپردازی شده است و چمن اثر نیز، موكتی است كه روی آن عكس چمن چاپ شده است.
ساسان توکلی فارسانی بدون شک استاد عکاسی پانوراما یا سراسرنما است، یکی از پروژههای جذاب دیگهای که او در اون به کمک هنرمند رفته و از این تکنیک عکاسی استفاده کرده، پروژه ایست به نام روایت یک شاهد عینی اثری از آزاده اخلاقی، اگر براتون جالب شد وخواستین بیشتر دربارهی این مجموعه بدونید خوندن این یادداشت رو پیشنهاد میکنم.
در حال نوشتن همین پست بودم که به این مصاحبه با ایشون دربارهی تیتراژهایی که ساخته برخورد کردم، برای خودم که خیلی جذاب بود و به شما هم پیشنهاد میکنم که اگر کنجکاو شدین که در بارهی ساسانتوکلی بیشتر بدونین، این ویدیو رو حتما ببینید.
کلام آخر
سپاسگزارم که زمان گذاشتید و تا انتها این خبرنامهرو خوندید، ممنون که دکلانشور رو دنبال میکنید، لطفا؛ اگر نظر، پیشنهاد و یا انتقادی هست حتما به گوش من برسونید که بتونم هربار بهتر از قبل دکلانشور رو به گوش و چشم شما برسونم.
به امید صلح، به امید آزادی
امیرعلی پیروزبخش