سلام، امیرعلی پیروزبخش هستم و این ششمین خبرنامهی پادکست دکلانشور است.
اگر اولین بار هست که این خبرنامه بهدستتون میرسه، پیشنهاد میکنم سری به اینجا بزنید تا با دکلانشور بیشتر آشنا بشین.
دکلانشور روی تمامی پادگیرها در دسترس است و شما میتونید هرکجا به پادکستهاتون گوش میدید پیداش کنید.
نسترن رضایی (اینستاگرام) میهمان این قسمت از پادکست دکلانشور، فارغ التحصیل رشته طراحی پارچه از دانشگاه هنر تهران، طراحلباس و دیجی است.
با نسترن دربارهی اهمیت عکاسی در کار و فروش محصولاتش گپ زدیم و برامون تعریف میکنه که چطور با عکاسی از خودش جلوی آینه شروع کرده و ماهی رو به اینجایی که الان هست رسونده.
اصل مطلب
راحت میپوشیش، سخت میکَنیش
نسترن سال ۱۳۹۵ زمانی که دانشجو بوده با دغدغهی طراحی لباسهای کاربردی در عین حال خاص، با چاپ طرحهای خودش روی تیشرت توی کارگاهش ماهی (اینستاگرام) رو شروع میکنه.
از کودکی به موسیقی علاقه داشته و سلیقهی موسیقیش هم باعث میشده که همیشه دوستاش ازش بخوان که براشون آهنگ بذاره و با دیدن هنرمندایی مثل نسا آزادیخواه (Soundcloud) نسترن هم تصمیم میگیره که دیجی بشه و کلاسهای خودش رو با نیما زوبین (Soundcloud) شروع میکنه.
جایی برای زنان قدرتمند
به نظرم حتما سری به وبسایت HYPE UP THE MOOD برند دومی که نسترن داره روش کار میکنه بزنید و حال و هواتون رو عوض کنید، طراحی هر دو وبسایت هم کار فرزین مجاور است.
جنس پارچهای که در مایوها و بادیسوت هاشون استفاده میکنن فیلامنت نام داره، توضیح کامل و دقیق درباره این نوع پارچه رو میتونید اینجا پیدا کنید.
پارچه فیلامنت جزو الیاف مصنوعی می باشد و به صورت عادی در طبیعت موجود نیست؛ در هنگام تولید پارچه فلامنت از الیافی مثل پنبه، ویسکوز که جزو الیاف طبیعی هستند، استفاده می کنند. شما می توانید پس از مصرف این محصول یا در زمانی که دیگر به این پارچه نیازی ندارید، آن را بازیافت نمایید. به همین علت پارچه های فیلامنت را دوستدار محیط زیست نیز می خوانند.
آبینهان و نیلوفر محبی
وقتی صحبت از زنان قدرتمند میشه باید یادی کنیم از تمامی زنان ایرانزمین که با قدرت در تلاش هستند تا آزادی خودشون رو بدست بیارند ، به احترامشون باید ایستاد و کلاه از سر برداشت.
نیلوفر محبی (ویکیپدیا) نوازندهی ویلن و آهنگساز، همان دختر جوانیست که سال ۱۴۰۰ در مسجدشاه اصفهان مشغول خواندن بود و متاسفانه مردی با بدترین حالت ممکن جلوی خوندنش رو گرفت.
موجسواری با NASTY FISH
ستهای نسترن رو میتونین اینجا بشنوید و از موسیقیهای به قول خودش فانکی لذت ببرید.
نسترن در صحبتهاش به آداپتور رکورد اشاره میکنه، آداپتور رکورد(اینستاگرام) یک پلتفرم برای دسترسی علاقهمندان به موسیقی الکترونیک با کیفیت است، گروهی از هنرمندان موسیقی دوست ایرانی مستقر در تهران هستند و چندسالی هست فعالیت میکنند و از سال ۲۰۱۸ تمرکز و تلاششون رو روی تنوع بخشیدن به صحنهی موسیقی الکترونیک ایران با همکاری با هنرمندان بینالمللی گذاشتند.
درخشان مثل رومی
دیجی باید جمعیت رو توی مشتش بگیره
هروقت حرف از DJ بودن جلوی جمعیت میشه، یاد این اجرای David Guetta (ویکیپدیا) در فستیوال TOMORROWLAND (ویکیپدیا) سال ۲۰۱۱ میوفتم، جایی که چهلهزارنفر رو میشونه روی زمین و با فرمانش همه بالا و پایین میپرند:
زنزندگیآزادی
مهاجرت
اینروزها متاسفانه شرایط جوری شده که با هرکی تو ایران حرفمیزنم، یا خودشون دارن به مهاجرت فکرمیکنن یا یکی از نزدیکانشون، امیدوارم روزی برسه که تمام ما مهاجرها دلمون بخواد که برگردیم ایران.
شُلُپی بزرگتر
یک شلپ بزرگتر (ویکیپدیا) در سال ۱۹۶۷ به نمایش گذاشته شد و یکی از اثار مهم جنبش پاپآرت در دهه ۱۹۶۰ میلادی محسوب میشود. دیوید هاکنی (ویکیپدیا) به عنوان یکی از نقاشان برجسته جنبش پاپآرت شناخته میشود که با ترکیب عناصر آیکونیک که از رسانههای جاری و فرهنگ مصرفی الهام گرفته شدهاند، اثرات جدیدی ایجاد کرد.
نقاشی استخر پرآبی را در کنار خانهای مدرن نشان میدهد که گویی لحظاتی قبل فردی به داخل آن شیرجه رفتهاست. هاکنی ایدهٔ اصلی نقاشی را از یک عکسِ چاپشده در کتابی مربوط به استخرسازی گرفته بود. او پیش از تکمیلِ این اثر، دو نقاشی دیگر نیز کمابیش با همین موضوع کشیده بود که عبارتند از شلپ و شلپی کوچک.
این اثر از نظر فرهنگی و اجتماعی به عنوان نمایانگر زندگی لوکس و آرام هنرمند به شمار میآید. تأثیرات این اثر در دهه ۱۹۶۰ بهویژه در مواجهه با مفاهیم جدید هنر و جامعه، اهمیت دارد و نشاندهنده ارتباط نوین هنر با محیط زندگی روزمره است.
زبان آلبرتانیشتین
این عکس توسط آرتور ساس (ویکیپدیا)، در روز تولد ۷۲ سالگی آلبرت انیشتین (ویکیپدیا) در ۱۴ مارس ۱۹۵۱ گرفته شده است، داستان جالبی هم داره که میتونید اینجا بخونیدش.
به عظمت صدای زنان ایران
کلام آخر
بینهایت سپاسگزارم که دکلانشور رو دنبال میکنید و زمان گذاشتید و تا انتها این خبرنامه رو خوندید، این هفته سرماخوردگی دلیل تاخیر در انتشار خبرنامه شد، عذرخواهی من رو بپذیرید و اگر از شنیدن این قسمت از دکلانشور لذت بردید ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بگذاریدش.
به امید صلح، به امید آزادی
امیرعلی پیروزبخش